Over ons

Onze missie? Uw welzijn!

SanalysLab : Natuurlijke ingrediënten, ondersteund door de wetenschap en goedgekeurd door experts

Het hart van SanalysLab blijft en zal altijd JIJ blijven, daarom hebben we een buitengewone klantenservice geïmplementeerd, omdat we geven om elke stap van het proces, van het verzoek om informatie tot de levering van het product. .
Omdat u ons vertrouwt, moeten we volledige transparantie met u hebben.

Kwaliteit en transparantie zijn daarom elementen waarop we onze reputatie hebben gebouwd, en we maken er een erezaak van om volledige transparantie te garanderen over de ingrediënten waaruit onze producten bestaan.

Dicht bij de natuur kiezen we medewerkers die dezelfde ethische waarden delen als wij en we streven ernaar onze ingrediënten altijd te betrekken van bronnen die dezelfde overtuigingen delen op het gebied van milieubescherming.

En om er altijd voor te zorgen dat SanalysLab altijd het beste biedt en zal bieden, eisen we dat elk van onze producten aan de volgende criteria voldoet:

• Ingrediënten ondersteund door klinische studies
• Kwaliteit getest
• Efficiëntie

In tegenstelling tot andere voedingssupplementen weten we dat “goedkoop niet beter is”. Onze producten zijn klinisch onderzocht met geadverteerde klinische doses waarvan bewezen is dat ze effectief zijn. Geformuleerd met bewezen ingrediënten, beloven onze formules echt te doen wat ze zeggen, waardoor ze efficiënter zijn geworden. Uw gezondheid is tenslotte onze missie.

Ons team

Ontmoet onze Specialisten

Dr. Rosmy Barrios

Specialist in regeneratieve en anti-verouderingsgeneeskunde

Dr. Rosmy Barrios
Regeneratieve en anti-verouderingsspecialist
Dr. Rosmy Barrios is het huidige hoofd van de afdeling regeneratieve esthetiek van de IM Clinic. Ze is afgestudeerd aan de Del Norte University Medical School in Barranquilla, Colombia, en is gespecialiseerd in esthetische en antiverouderingsgeneeskunde aan de John F. Kennedy University in Buenos Aires, Argentinië. De carrière van R. Barrios is internationaal.

Dr. Andres Maldonado

Onderzoeker bariatrische en metabole chirurgie

Dr. Andres Maldonado
Onderzoeker bariatrische en metabole chirurgie
Dr. Andres Maldonado is een van onze hooggekwalificeerde experts en een van de beste experts en onderzoekers in barriatrische chirurgie / algemene geneeskunde met een onschatbare ervaring van meerdere jaren. Hij heeft MEDICO CIRUJANO voltooid vanwege zijn opleiding en expertise. Andres Maldonado is ook de auteur van verschillende gepubliceerde artikelen.

Blijf verbonden met ons

Sluit u aan bij onze sociale netwerken