SanaDigest®

3 Reviews

SanaDigest® helps stimulate the normal microbial balance of the digestive tract, promoting gut and immune health.* This powerful combination is created to support your microbiome against “leaky gut.” Because fatigue, digestive problems and weight problems can all be caused by leaky gut…

69.95
U bespaart 0 €
Oorspronkelijke prijs was: 209.85€.Huidige prijs is: 188.85€.
U bespaart 21 €
Oorspronkelijke prijs was: 419.70€.Huidige prijs is: 353.70€.
U bespaart 60 €

Voltooi je routine

Sana Wellness®

69.95353.70

Omega 3®

34.95157.25

90 dagen garantie

We zijn er zo zeker van dat onze producten u de gewenste resultaten zullen geven, dat we elke bestelling ondersteunen met onze 90 dagen 100% tevredenheids- of geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent of denkt dat ons product niets voor u is, stuur het dan op en wij betalen u terug, geen probleem!* Volgens de geldende algemene voorwaarden

Sana Helper

Kenmerk van het product

Gastro-intestinale voering ondersteuning

De darmwand bepaalt welke stoffen vanuit het spijsverteringskanaal in de bloedbaan terecht kunnen komen. Bij een gezonde darm zijn de darmen bestand tegen schadelijke stoffen. SanaDigest ondersteunt de darmwand dankzij de formule.

Een gezond, comfortabeler lichaamsgewicht

SanaDigest kan het darmmicrobioom veranderen op een manier die gewichtsverlies bevordert bij mensen met een hoge BMI door de eetlust, het metabolisme en het energieverbruik te reguleren.

Ondersteun een gezonde immuunfunctie

Uw eerste verdedigingslinie is om te kiezen voor een gezonde levensstijl. De tweede is SanaDigest. Elk deel van uw lichaam, inclusief uw immuunsysteem, functioneert beter wanneer het wordt beschermd tegen aanvallen van buitenaf en wordt ondersteund door gezonde, actieve ingrediënten.

De darmmicrobiota weer in balans brengen

SanaDigest helpt het natuurlijke microbioom van het lichaam te bevorderen, wat ook het immuunsysteem ondersteunt.*

Verminder incidentele spijsverteringsproblemen

Iedereen heeft wel eens last van maagklachten. Maar als u regelmatig last heeft van ongemak, indigestie of veranderende stoelgang, kunt u een gevoelige maag en/of een onevenwichtige darmmicrobiota hebben. SanaDigest kan u helpen om incidentele spijsverteringsproblemen te verminderen.

Getuigenissen

Wat zeggen mensen

Jij ook? Hoe zou u dit product beoordelen?

Taila J.
Verpleegkundige thuiszorg
Ik ben geen fan van voedingssupplementen maar sanadigest is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik beveel sanadigest aan!
Luuk A.
Senior sitemanager
Ik had elke avond brandend maagzuur en gewichtstoename, ongeacht hoeveel ik het heb aangegaan, veranderde het nooit. Ik zag een YouTube -video die over dit product sprak en besloot het te proberen. Ja, het heeft een tijdje geduurd om het eindelijk door Sanalyslab.com te krijgen, maar ik heb het gebruikt. Ik haat het om pillen te nemen, maar deed het eenmaal per dag religieus. Wauw!!!! Twee weken later begonnen mijn hersenen beter te functioneren, ik begon het gewicht te verliezen, geen maagzuur, geen slapeloze nachten meer. Ik hou van dit product! In een maand verloor ik 3 kilo. In 6 weken verloor ik 5 kilo. Tijd om opnieuw te bestellen !!!
Maria .B
Human Resources Assistent
Na een week merk ik dat enig ongemak verdwijnt. Zeer blij met dit product en het lichaam voelt een stuk beter aan. Bedankt Dr. Barrios!

FAQ

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over SanaDigest® (FAQ's)

SanaDigest-supplement is een krachtige combinatie die helpt om een gezonde balans van darmbacteriën te behouden. Inuline werkt als een prebioticum en voedt goede bacteriën, terwijl probiotica nuttige bacteriën zijn die de spijsvertering verbeteren, de immuniteit versterken en ontstekingen verminderen. Alle ingrediënten samen in SanaDigest kunnen de algehele darmgezondheid en het welzijn verbeteren. – *Alle individuen zijn uniek. Uw resultaten kunnen en zullen variëren.
SanaDiges®t bevat alleen de beste ingrediënten. De formule is gemaakt in onze Europees gecertificeerde faciliteit en getest op kwaliteit en zuiverheid bij een onafhankelijke. We raden u echter aan uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen voordat u met een nieuw supplement begint. SanaDigest is suikervrij, vrij van kunstmatige zoetstoffen, lectinevrij, sojavrij en zuivelvrij. Maar we weten natuurlijk dat geen enkel supplement voor iedereen werkt. Er is altijd een heel klein deel van de bevolking dat allergisch is of bepaalde ingrediënten in supplementen niet kan verdragen. Als jij een van die mensen bent waarop dit van toepassing is, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice voor de terugbetaling van de SanaDigest-flessen die je hebt gebruikt.
Het gebruik van SanaDigest® is eenvoudig. Neem gewoon elke dag 2 gemakkelijk door te slikken capsules – ik stel voor om alle twee de capsules in te nemen bij je grootste maaltijd van de dag. Je kunt ook een enkele capsule bij elke maaltijd innemen, als je dat liever hebt. De extracten in deze formule zijn ontwikkeld om gemakkelijk te verteren. Het is belangrijk om uw SanaDigest elke dag consequent in te nemen.
Sommige gebruikers melden een duidelijke verbetering van de spijsvertering, energie en algehele gezondheid binnen slechts een paar dagen na de eerste inname van SanaDigest. Voor veel gebruikers werden de resultaten echter voor het eerst opgemerkt in de loop van 2-3 weken. Gebruik zoals aangegeven.
Wij geloven dat iedereen kan profiteren van de energiestimulerende, darmondersteunende ingrediënten in SanaDigest. We raden aan om uw eigen zorgverlener te raadplegen om ervoor te zorgen dat dit product geen invloed heeft op andere medicijnen of supplementen die u mogelijk gebruikt. Wij zijn echter ervaren genoeg om te weten dat ieder mens anders is. Geen twee mensen zijn gelijk. Dus hoewel onze gebruikers enthousiast zijn over de ongelooflijke veranderingen die ze zien bij het gebruik van SanaDigest, zullen er in sommige gevallen minder resultaten zijn. Het goede nieuws is echter dit: als de formule u niet de resultaten geeft die we hebben beloofd, krijgt u het geld dat aan de gebruikte flessen is uitgegeven terug. Nogmaals, onze reputatie staat hier op het spel – we willen dat elke persoon die naar SanalysLab komt een volledig positieve ervaring heeft. Dus probeer SanaDigest 3 volle maanden uit. Als je geen echt opmerkelijke resultaten voelt – minder vermoeidheid, een soepele spijsvertering en je energieker voelen – geven we je een volledige terugbetaling van de flessen die je hebt gebruikt.
We raden aan om alle 2 de capsules in te nemen bij uw grootste maaltijd van de dag. Je kunt ook een enkele capsule bij elke maaltijd innemen, als je dat liever hebt.
Elke fles SanaDigest bevat 60 capsules, wat overeenkomt met 30 porties per container. Dat betekent dat elke fles SanaDigest 30 dagen meegaat als het op een consistente, dagelijkse basis wordt ingenomen.
We raden aan om SanaDigest in te nemen bij uw grootste maaltijd van de dag om u te helpen maximale verlichting te krijgen van een opgeblazen gevoel, gasvorming en indigestie.

SanaHelper

Hoe SanaDigest te gebruiken?

2 Capsules per dag

Neem 2 makkelijk door te slikken capsules SanaDigest in met een groot glas water (250ml) 's morgens bij het ontbijt.

Alternatieve manier om SanaDigest in te nemen

Veel gebruikers van SanaDigest nemen echter liever één capsule bij het ontbijt en één bij de lunch. Er zijn geen contra-indicaties bij dit gebruik van SanaDigest.

Gezond dieet

Wanneer SanaDigest wordt geassocieerd met gezonde eetgewoonten, zult u sneller en langduriger resultaat zien. Vermijd dus zoveel mogelijk trek tijdens je SanaDigest kuur.

Trainen

Naast een gezonde voeding zal je nog meer fenomenale resultaten zien door SanaDigest te combineren met 30 minuten lichte lichamelijke inspanning per dag, zoals wandelen, aerobics, yoga...