Sana Wellness®

3 Reviews

SanaWellness® kan nuttig zijn als bron van gezonde vetten en als een manier om gewichtsverlies te bevorderen, atletische prestaties te verbeteren, de gezondheid van de hersenen en het hart en bloedvaten te ondersteunen, de bloedsuikerspiegel te verbeteren en de darmgezondheid te ondersteunen door de groei van nuttige bacteriën in de darm te bevorderen.

69.95
U bespaart 0 €
Oorspronkelijke prijs was: 209.85€.Huidige prijs is: 188.85€.
U bespaart 21 €
Oorspronkelijke prijs was: 419.70€.Huidige prijs is: 353.70€.
U bespaart 60 €

Voltooi je routine

Omega 3®

34.95157.25

SanaDigest®

69.95353.70

90 dagen garantie

We zijn er zo zeker van dat onze producten u de gewenste resultaten zullen geven, dat we elke bestelling ondersteunen met onze 90 dagen 100% tevredenheids- of geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent of denkt dat ons product niets voor u is, stuur het dan op en wij betalen u terug, geen probleem!* Volgens de geldende algemene voorwaarden

Sana Helper

Kenmerk van het product

Hersenen brandstof

Aanvulling met SanaWellness kan die extra brandstof toevoegen die nodig is voor de hersenen om heldere, heldere gedachten en meer energie te ondersteunen.

Dag LDL, hallo HDL

Een studie vond betere verlagingen van LDL (slechte) cholesterol wanneer de MCT aan hun dieet werd toegevoegd. Bovendien zou MCT kunnen helpen de productie van hartbeschermend HDL (goed) cholesterol te verhogen. Het kan zelfs C-reactief proteïne (CRP), een ontstekingsmarker die het risico op hartaandoeningen verhoogt, aanzienlijk verminderen.

Gewichtsverlies bevorderen

Als u een ketogeen dieet volgt, dat zeer weinig koolhydraten bevat maar toch veel vet bevat, kan het gebruik van MCT u mogelijk helpen om in de vetverbrandende toestand te blijven die bekend staat als ketose.

Strijd tegen gist- en bacteriegroei

In een ouder in-vitro-onderzoek is aangetoond dat MCT's de groei van Candida albicans met 25% verminderen. Dit is een veel voorkomende gist die spruw en verschillende huidinfecties kan veroorzaken. Van MCT's zelf is ook aangetoond dat ze de groei van een wijdverbreide infectieuze schimmel in ziekenhuizen tot wel 50% kunnen onderdrukken.

MCT is een soort held

Het lichaam kan MCT's sneller en gemakkelijker opnemen dan triglyceriden met lange ketens (LCT's). Vanwege de kortere kettinglengte verplaatsen MCT's zich sneller in het lichaam. Omdat MCT's gemakkelijk je cellen binnendringen zonder afgebroken te worden, kunnen ze worden gebruikt als een directe energiebron.

Getuigenissen

Wat zeggen mensen

Jij ook? Hoe zou u dit product beoordelen?

Taila J.
Verpleegkundige thuiszorg
Ik ben geen fan van voedingssupplementen maar sanadigest is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik beveel sanadigest aan!
Luuk A.
Senior sitemanager
Ik had elke avond brandend maagzuur en gewichtstoename, ongeacht hoeveel ik het heb aangegaan, veranderde het nooit. Ik zag een YouTube -video die over dit product sprak en besloot het te proberen. Ja, het heeft een tijdje geduurd om het eindelijk door Sanalyslab.com te krijgen, maar ik heb het gebruikt. Ik haat het om pillen te nemen, maar deed het eenmaal per dag religieus. Wauw!!!! Twee weken later begonnen mijn hersenen beter te functioneren, ik begon het gewicht te verliezen, geen maagzuur, geen slapeloze nachten meer. Ik hou van dit product! In een maand verloor ik 3 kilo. In 6 weken verloor ik 5 kilo. Tijd om opnieuw te bestellen !!!
Maria .B
Human Resources Assistent
Na een week merk ik dat enig ongemak verdwijnt. Zeer blij met dit product en het lichaam voelt een stuk beter aan. Bedankt Dr. Barrios!

FAQ

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over SanaWellness® (FAQ's)

SanaWellness is ontworpen om algehele gezondheid en welzijn te bevorderen. Deze krachtige formule bevat een unieke mix van ingrediënten die samenwerken om de verzadiging te vergroten, de calorie-inname te verminderen, de atletische prestaties te verbeteren, het vasthouden van water te verminderen en antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen te bieden. Laat een slechte gezondheid en een laag energieniveau u er niet van weerhouden uw beste leven te leiden. SanaWellness is er om u te helpen uw wellnessdoelen te bereiken! – *Alle individuen zijn uniek. Uw resultaten kunnen en zullen variëren.
SanaWellness® is een voedingssupplement in poedervorm op basis van een mengsel van MCT-oliepoeder, zwarte bessenextract, druivenpitextract, bamboesilicium en andere ingrediënten.
Meng eenvoudig een schepje (7g inbegrepen in uw SanaWellness®) van dit heerlijke poeder in water of een andere drank naar keuze en het is klaar voor gebruik. Drink consequent slechts één glas per dag. Sommige mensen gebruiken het ook als opkikker in de middag. De formule verteert gemakkelijk, dus je kunt het met of zonder maaltijd innemen, wanneer je maar wilt.
SanaWellness® kan gewichtsverlies en algeheel welzijn bevorderen door het gevoel van volheid te verhogen, de calorie-inname te verminderen, atletische prestaties te verbeteren, het vasthouden van water te verminderen en antioxiderende en antiverouderingseigenschappen te bieden.
SanaWellness® werkt door gebruik te maken van het krachtige triglyceride met middellange ketens – caprylzuur – om de vetverbrandende ketonspiegels in uw lichaam te stimuleren. Dat is wanneer de bioflavonoïden uit de extracten van druivenpitten en bessen in het spel komen. Ze ondersteunen de natuurlijke productie van stikstofmonoxide in uw systeem – waardoor deze keton “superbrandstof” met lichte snelheid door uw lichaam kan reizen. Het resultaat kan u krachtige gezondheidsvoordelen opleveren die u door uw hele lichaam kunt voelen.
Sommige gebruikers melden een merkbare toename van mentale scherpte, een vlottere spijsvertering, energie en vitaliteit in de eerste week van gebruik. De meeste resultaten werden echter gemeld na consistent gebruik gedurende 4 weken en daarna. Gebruik zoals aangegeven.
SanaWellness® is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden die hun algemeen welzijn en gezondheid willen verbeteren.
SanaWellness® is veilig als het volgens de instructies wordt ingenomen. Het wordt geproduceerd in een gecertificeerde fabriek in Europa en is getest op zuiverheid en kwaliteit.

SanaHelper

Hoe SanaWellness te gebruiken?

1 maatschep (7g - doseerder in de pot) per dag

Meng 1 maatlepel (7g) SanaWellness met een groot glas water (250ml) 's ochtends bij het ontbijt.

Alternatieve manier om SanaWellness in te nemen

Veel gebruikers mengen SanaWellness echter liever met hun koffie of thee. Er zijn geen contra-indicaties bij dit gebruik van SanaWellness.

Gezond dieet

Wanneer SanaWellness wordt geassocieerd met gezonde eetgewoonten, zult u sneller en langduriger resultaat zien. Vermijd dus zoveel mogelijk trek tijdens je SanaWellness kuur. U kunt SanaWellness ook associëren met een Keto-dieet, de resultaten zullen nog ongelooflijker zijn!

Trainen

Naast een gezonde voeding zal je nog meer fenomenale resultaten zien door SanaWellness te combineren met 30 minuten lichte lichamelijke inspanning per dag, zoals wandelen, aerobics, yoga...