Magnesium + B6®

0 Reviews

Magnesium + Vitamine B6 is een voedingssupplement dat vermoeidheid helpt verminderen, vooral tijdens periodes van overwerk of tijdens een periode van tijdelijke vermoeidheid.

32.95
U bespaart 0 €
Oorspronkelijke prijs was: 98.85€.Huidige prijs is: 84.20€.
U bespaart 19 €
Oorspronkelijke prijs was: 197.70€.Huidige prijs is: 148.25€.
U bespaart 60 €

90 dagen garantie

We zijn er zo zeker van dat onze producten u de gewenste resultaten zullen geven, dat we elke bestelling ondersteunen met onze 90 dagen 100% tevredenheids- of geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent of denkt dat ons product niets voor u is, stuur het dan op en wij betalen u terug, geen probleem!* Volgens de geldende algemene voorwaarden

Kenmerk van het product

Zenuwstelsel

Helpt de normale werking van het zenuwstelsel te ondersteunen

Lichaamsfuncties

Draagt bij tot een normale eiwit-, glycogeenstofwisseling en spierfunctie

Psychologische functies

Helpt de normale psychologische functies te ondersteunen

Botten & Tanden

Draagt bij tot het behoud
van normale botten en tanden

Energie

Draagt bij aan een normaal energiemetabolisme

Getuigenissen

Wat zeggen mensen

Jij ook? Hoe zou u dit product beoordelen?

Taila J.
Verpleegkundige thuiszorg
Ik ben geen fan van voedingssupplementen maar sanadigest is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik beveel sanadigest aan!
Luuk A.
Senior sitemanager
Ik had elke avond brandend maagzuur en gewichtstoename, ongeacht hoeveel ik het heb aangegaan, veranderde het nooit. Ik zag een YouTube -video die over dit product sprak en besloot het te proberen. Ja, het heeft een tijdje geduurd om het eindelijk door Sanalyslab.com te krijgen, maar ik heb het gebruikt. Ik haat het om pillen te nemen, maar deed het eenmaal per dag religieus. Wauw!!!! Twee weken later begonnen mijn hersenen beter te functioneren, ik begon het gewicht te verliezen, geen maagzuur, geen slapeloze nachten meer. Ik hou van dit product! In een maand verloor ik 3 kilo. In 6 weken verloor ik 5 kilo. Tijd om opnieuw te bestellen !!!
Maria .B
Human Resources Assistent
Na een week merk ik dat enig ongemak verdwijnt. Zeer blij met dit product en het lichaam voelt een stuk beter aan. Bedankt Dr. Barrios!

FAQ

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over Magnesium + B6® (FAQ's)

Samen werken magnesiumbisglycinaat en vitamine B6 om een gezonde zenuw- en spierfunctie te ondersteunen, een gezonde stemming en slaap te ondersteunen en een gezonde bloedsuikerspiegel te ondersteunen. Om deze redenen kan een supplement met magnesiumbisglycinaat en vitamine B6 voor veel mensen gunstig zijn.
Magnesium + B6 is een voedingssupplement dat magnesiumbisglycinaat, vitamine B6 en een HPMC-capsule (hydroxypropylmethylcellulose) bevat.
Het belangrijkste actieve ingrediënt in SanaMagnesium is magnesiumbisglycinaat, een goed opneembare vorm van magnesium. Vitamine B6 is ook toegevoegd om magnesium te helpen metaboliseren.
Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij veel lichaamsfuncties, waaronder de regulering van het zenuwstelsel, eiwitsynthese en energieproductie. Magnesiumbisglycinaat is een vorm van magnesium die gemakkelijk wordt opgenomen en biologisch beschikbaar is voor het lichaam.
Magnesium + B6 kan helpen om voldoende magnesium in het lichaam te behouden, wat verschillende potentiële voordelen kan hebben. Dit kan slaap van betere kwaliteit zijn, minder angst en depressie, regulering van de bloedsuikerspiegel en een verbeterde hartfunctie.
Magnesium + B6 wordt over het algemeen door de meeste mensen goed verdragen, maar mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree of maagkrampen.
Voordat u Magnesium + B6 in combinatie met andere medicijnen of supplementen inneemt, is het raadzaam uw arts of apotheker te raadplegen. Magnesium kan een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen, waaronder antibiotica en bloeddrukmedicatie.
Neem ’s ochtends bij het ontbijt 1 gemakkelijk door te slikken capsule Magnesium B6 met een groot glas water (250 ml).

SanaHelper

Correct gebruik IN ENKELE STAPPEN

Wanneer ?

Neem 's ochtends bij het ontbijt 1 gemakkelijk door te slikken capsule Magnesium B6 met een groot glas water (250 ml).

Duur van een fles

De Magnesium B6 fles gaat 120 dagen mee.

Gezond dieet

Wanneer Magnesium B6 wordt geassocieerd met gezonde eetgewoonten, zult u sneller en langduriger resultaat zien. Vermijd dus zoveel mogelijk trek in junkfood tijdens je Magnesium B6-kuur.

Trainen

Naast een gezonde voeding, zult u nog meer fenomenale resultaten zien door Magnesium B6 te combineren met 30 minuten lichte lichaamsbeweging per dag, zoals wandelen, aerobics, yoga...