Omega 3®

1 Reviews

Omega 3, increases the level of good cholesterol (HDL cholesterol) and prevents the formation of clots in the blood. It is therefore important to consume it to avoid certain cardiovascular risks.

34.95
U bespaart 0 €
Oorspronkelijke prijs was: 104.85€.Huidige prijs is: 84.35€.
U bespaart 20 €
Oorspronkelijke prijs was: 209.70€.Huidige prijs is: 157.25€.
U bespaart 60 €

90 dagen garantie

We zijn er zo zeker van dat onze producten u de gewenste resultaten zullen geven, dat we elke bestelling ondersteunen met onze 90 dagen 100% tevredenheids- of geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent of denkt dat ons product niets voor u is, stuur het dan op en wij betalen u terug, geen probleem!* Volgens de geldende algemene voorwaarden

Kenmerk van het product

Voor het brein

De link tussen omega-3 vetzuren en het hersensysteem ligt voor de hand: ongeveer 60% van onze hersenen bestaat uit vetzuren, inclusief omega-3 vetzuren!

Verbeter de gezondheid van de huid

omega-3-vetzuren kunnen helpen een gezonde huid te behouden en de symptomen van bepaalde huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis, te verminderen.

Ontsteking verlichten

Omega-3 vetzuren kunnen ontstekingen door het hele lichaam verminderen, wat kan helpen bij het verlichten van symptomen van artritis, de ziekte van Crohn en andere ontstekingsaandoeningen.

Voor ogen en zicht

We merken met name op dat docosahexaeenzuur (DHA) bijdraagt tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

Voor het cardiovasculaire systeem

Omega-3 vetzuren staan bekend om hun voordelen voor het hart. Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur DHA zijn inderdaad vetzuren die het behoud van een normale bloeddruk mogelijk maken.

Getuigenissen

Wat zeggen mensen

Jij ook? Hoe zou u dit product beoordelen?

Taila J.
Verpleegkundige thuiszorg
Ik ben geen fan van voedingssupplementen maar sanadigest is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik beveel sanadigest aan!
Luuk A.
Senior sitemanager
Ik had elke avond brandend maagzuur en gewichtstoename, ongeacht hoeveel ik het heb aangegaan, veranderde het nooit. Ik zag een YouTube -video die over dit product sprak en besloot het te proberen. Ja, het heeft een tijdje geduurd om het eindelijk door Sanalyslab.com te krijgen, maar ik heb het gebruikt. Ik haat het om pillen te nemen, maar deed het eenmaal per dag religieus. Wauw!!!! Twee weken later begonnen mijn hersenen beter te functioneren, ik begon het gewicht te verliezen, geen maagzuur, geen slapeloze nachten meer. Ik hou van dit product! In een maand verloor ik 3 kilo. In 6 weken verloor ik 5 kilo. Tijd om opnieuw te bestellen !!!
Maria .B
Human Resources Assistent
Na een week merk ik dat enig ongemak verdwijnt. Zeer blij met dit product en het lichaam voelt een stuk beter aan. Bedankt Dr. Barrios!

FAQ

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over Omega 3® (FAQ's)

Omega 3®-vetzuren zijn in verband gebracht met veel gezondheidsvoordelen. Ze kunnen met name de gezondheid van hersenen en hart helpen bevorderen, ontstekingen verminderen en beschermen tegen verschillende chronische aandoeningen.
Omega 3® vetzuren zijn essentiële vetzuren die belangrijk zijn voor de normale werking van het lichaam. Ze zitten vaak in vette vis zoals zalm, tonijn en makreel.
Omega 3® kunnen voedingshiaten in het dieet helpen opvullen en de gezondheidsvoordelen bieden die samenhangen met een adequate inname van Omega-3.
De gezondheidsvoordelen van het nemen van Omega 3® zijn onder meer het verminderen van het risico op hartaandoeningen, het verbeteren van de hersenfunctie, het verminderen van ontstekingen, het stimuleren van de immuniteit en een verbeterde huidgezondheid.
Neem gewoon 2 makkelijk door te slikken softgels Omega 3® met een groot glas water (250 ml) in de ochtend bij het ontbijt.
Vaak voorkomende bijwerkingen zijn buikpijn, misselijkheid en diarree. Zeldzame bijwerkingen zijn toegenomen bloedingen, spierpijn en allergische reacties. Omega-3 worden als veilig beschouwd als ze volgens de instructies worden ingenomen. Het is echter belangrijk om een ​​arts te raadplegen voordat u met een nieuw voedingssupplement begint.
Het is belangrijk om een ​​arts uit de gezondheidszorg te raadplegen voordat u Omega 3® samen met andere medicijnen gebruikt, omdat deze een wisselwerking kunnen hebben met bepaalde medicijnen.
Omega 3® kunnen met of zonder voedsel worden ingenomen, maar het wordt aanbevolen om ze met voedsel in te nemen om de opname te verbeteren.

SanaHelper

Correct gebruik IN ENKELE STAPPEN

Wanneer ?

Neem gewoon 2 makkelijk door te slikken softgels Omega 3 met een groot glas water (250 ml) in de ochtend bij het ontbijt.

Duur van een fles

De Omega 3 fles gaat 45 dagen mee.

Gezond dieet

Wanneer Omega 3 wordt geassocieerd met gezonde eetgewoonten, zult u sneller en langduriger resultaat zien. Vermijd dus zoveel mogelijk junkfood tijdens je Omega 3 Bio kuur.

Trainen

Naast een gezonde voeding, zult u nog meer fenomenale resultaten zien door Omega 3 te combineren met 30 minuten lichte lichaamsbeweging per dag, zoals wandelen, aerobics, yoga...