Curcuma BIO®

0 Reviews

Biologische kurkuma (Cucurma BIO) van SanaslyLab, is een voedingssupplement dat ontstekingen helpt verminderen. Het heeft ook voordelen voor het spijsverteringsstelsel en helpt aandoeningen in verband met de darmen, lever en maag te verminderen.

28.85
U bespaart 0 €
Oorspronkelijke prijs was: 86.55€.Huidige prijs is: 69.25€.
U bespaart 26 €
Oorspronkelijke prijs was: 173.10€.Huidige prijs is: 129.85€.
U bespaart 52 €

90 dagen garantie

We zijn er zo zeker van dat onze producten u de gewenste resultaten zullen geven, dat we elke bestelling ondersteunen met onze 90 dagen 100% tevredenheids- of geld-terug-garantie. Als u niet 100% tevreden bent of denkt dat ons product niets voor u is, stuur het dan op en wij betalen u terug, geen probleem!* Volgens de geldende algemene voorwaarden

Kenmerk van het product

Krachtige antioxidant

Door het lichaam te beschermen tegen oxidatie, zorgen antioxidanten voor algemeen welzijn en een gezonde gezondheid.

Spijsvertering bondgenoot

Elke ingenomen dosis curcuma heeft voordelen voor de lever, alvleesklier, galblaas, maag, lymfe, darmen en zelfs het bloed!

Ondersteuning van het immuunsysteem

De ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen van kurkuma kunnen ook helpen het immuunsysteem te stimuleren, waardoor het vermogen van het lichaam om zichzelf te verdedigen tegen infectie en ziekte wordt versterkt.

Verzorgt je huid

De consumptie van kurkuma verbetert op natuurlijke wijze de conditie van uw huid.

Krachtige ontstekingsremmer

Kurkuma is niet alleen een eersteklas antioxidant, maar ook een even krachtige ontstekingsremmer.

Getuigenissen

Wat zeggen mensen

Jij ook? Hoe zou u dit product beoordelen?

Taila J.
Verpleegkundige thuiszorg
Ik ben geen fan van voedingssupplementen maar sanadigest is de uitzondering die de regel bevestigt. Ik beveel sanadigest aan!
Luuk A.
Senior sitemanager
Ik had elke avond brandend maagzuur en gewichtstoename, ongeacht hoeveel ik het heb aangegaan, veranderde het nooit. Ik zag een YouTube -video die over dit product sprak en besloot het te proberen. Ja, het heeft een tijdje geduurd om het eindelijk door Sanalyslab.com te krijgen, maar ik heb het gebruikt. Ik haat het om pillen te nemen, maar deed het eenmaal per dag religieus. Wauw!!!! Twee weken later begonnen mijn hersenen beter te functioneren, ik begon het gewicht te verliezen, geen maagzuur, geen slapeloze nachten meer. Ik hou van dit product! In een maand verloor ik 3 kilo. In 6 weken verloor ik 5 kilo. Tijd om opnieuw te bestellen !!!
Maria .B
Human Resources Assistent
Na een week merk ik dat enig ongemak verdwijnt. Zeer blij met dit product en het lichaam voelt een stuk beter aan. Bedankt Dr. Barrios!

FAQ

Antwoorden op uw meest gestelde vragen over Curcuma BIO® (FAQ's)

Curcuma, ook wel kurkuma genoemd, is een specerij met ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, zoals artrose, reumatoïde artritis en inflammatoire darmaandoeningen… Curcumine is het belangrijkste actieve ingrediënt in kurkuma. Het wordt beschouwd als de stof die verantwoordelijk is voor de gezondheidsvoordelen.
Curcuma BIO® is een voedingssupplement gemaakt van biologische kurkuma, dat rijk is aan curcumine – een actieve stof die verantwoordelijk is voor de vele gezondheidsvoordelen.
Het wordt aanbevolen om 2 capsules Curcuma BIO® per dag in te nemen, bij voorkeur bij een maaltijd, met een groot glas water.
Curcuma BIO® staat bekend om zijn ontstekingsremmende, antioxiderende en immuuneigenschappen. Het kan ontstekingen helpen verminderen, de spijsvertering verbeteren, het immuunsysteem stimuleren, de hersenfunctie ondersteunen en lichaamscellen beschermen tegen schade door vrije radicalen.
Kurkuma wordt over het algemeen als veilig beschouwd en wordt door de meeste mensen goed verdragen. Sommige mensen kunnen echter bijwerkingen ervaren zoals maagklachten, misselijkheid of diarree. Als u zich zorgen maakt of vragen heeft over het gebruik van Curcuma Bio, raadpleeg dan uw arts.
Ja, Curcuma BIO® is glutenvrij en geschikt voor veganistische en vegetarische diëten.
Resultaten kunnen variëren, afhankelijk van mensen en hun individuele gezondheidsbehoeften. Sommigen zullen binnen de eerste paar weken positieve veranderingen opmerken, terwijl het voor anderen enkele maanden kan duren om significante resultaten te zien. Het is belangrijk om Turmeric Bio regelmatig in te nemen om de beste resultaten te krijgen.
Als u andere medicijnen of voedingssupplementen gebruikt, is het belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u Curcuma BIO® inneemt, omdat het een wisselwerking kan hebben met bepaalde medicijnen. Met name als u bloedverdunners of ontstekingsremmers gebruikt, of als u zwanger bent of borstvoeding geeft, moet u uw arts raadplegen voordat u Curcuma Bio gebruikt.

SanaHelper

Correct gebruik IN ENKELE STAPPEN

Wanneer ?

Neem 's morgens bij het ontbijt 2 makkelijk door te slikken capsules Curcuma Bio met een groot glas water (250 ml).

Duur van een fles

De fles Curcuma Bio gaat 45 dagen mee.

Gezond dieet

Wanneer Curcuma Bio wordt geassocieerd met gezonde eetgewoonten, zult u sneller en langduriger resultaat zien. Vermijd dus zoveel mogelijk junkfood tijdens je Curcuma Bio kuur.

Trainen

Naast een gezonde voeding, zult u nog meer fenomenale resultaten zien door Curcuma Bio te combineren met 30 minuten lichte lichaamsbeweging per dag, zoals wandelen, aerobics, yoga...